2. Keflavik (Islanti)
3. Los Angeles (Kalifornia, USA)
4. Honolulu (Havaiji, USA)
5. Upolu Island (Samoa)
6. Nadi (Fidži)
7. Auckland (Uusi-Seelanti)
8. Sydney (Australia)
9. Brisbane (Australia)
10. Singapore (Singapore)
11. Kuala Lumpur (Malesia)
12. Pariisi (Ranska)
Tarkalleen ottaen en lennä Islannista USA:han vaan poikkean Islannissa Lontoosta käsin, josta sitten jatkan LA:han. Muutoin lennot lopulta järkättiin niin, että samalla reissulla tulee käytyä parissa Tyynenmeren pienemmässäkin saarivaltiossa. Tosin Samoa (5) on ainoastaan nopea välilasku Fidžille (6). Australiassa Sydneystä Brisbaneen kuljen maateitse junalla/bussilla lentojen vastapainoksi.
Tänään konsultoin myös rokotuksista. Otan ainakin rokotteet A- ja B-hepatiittiin, lavantautiin ja uusintakierroksen kurkkumätä-jäykkäkouristukseen. Käyn vastaanotolla 24.6. Japanin aivotulehdus -rokotteen jätin pois sovittuamme, etten Aasiassa poikkea syrjäseuduille. Näin säästin 130 €. Ylipäänsähän matkareitti on melko tautiturvallinen.
Kieltämättä jonkinlainen tiukka sivallus tämä varmaan tulee itselleni olemaan. Mutta on se vain ihan mukava tehdä jotain, kun ei vielä ole ns. "palloja jalassa". (Aivan! Heheh!) Hamsterihirmu menee varmaankin eläinkauppaan hoitoon. Sinällään ei yhtään pelota, pikemminkin vähän jännittää, toisinaan jopa innostaa. Tuli vain sellainen vahva tatsi, että nyt lähden tai unohdan toistaiseksi koko idean (taas). Tuli se kuuluisa sisäinen "momentum".
"Voisinhan tehdä jonkun tosi kivan & mukavan, hieman pienemmän seikkailumatkan, kuten vaikkapa jyystää laivalla Ruotsiin/Tallinnaan, taikka palkita itseni todella, repäistä ja ostaa veret seisauttavan äkkilähdön Kanarialle." Tämä on totta. Voi veljet, se vasta olisikin jotain. Mutta kun kerrankin maailmannurkkana tunnettuun Oseaniaan asti lähtee, on sama tehdä se kunnolla ja katsella maisemia matkalla. Aika on kuitenkin rajallinen, joten projektia ei tästä enää tohdi paisuttaa.